Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 14:49

Парутинська ЗОШ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 76
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 23 » Всеукраїнський тиждень права
23:28
Всеукраїнський тиждень права

    На виконання  Указу Президента України  " Про Всеукраїнський тиждень права" ,  наказу відділу   освіти , молоді та спорту Очаківської РДА  від 03.12.2015 р. № 128 " Про участь у Всеукраїнському тижні права" , з метою підвищення правової освіти в подальшій розбудові України  як  правової держави  , виховання в громадян поваги до закону і прав людини , в Парутинській ЗОШ було розроблено та затверджено план заходів  проведення тижня .

         Він розпочався загальношкільною лінійкою, активну участь у якій взяли учні 9 та 10 класів.                                                                     Протягом тижня проходили такі заходи  у молодшій школі : години спілкування  у 1,3 ,4 класах та казковий правознавчий турнір " Дитина і право" у 2 класі.

         Учні середньої та старшої  школи теж не стояли осторонь. У всіх класах було проведено класну годину " Права людини" .

         У 5 класі вчитель історії провела бесіду " Знаємо свої права - виконуємо обов"язки". Учні з захопленням спілкувалися і впевнено називали свої права і обов"язки .

         Учні 7 класу, розділившись на команди , провели брейн-ринг " Правове пенальті" , де показали свої знання з права. Активними учасниками  були Карнаух Владислав , Жуков Данило , Гурська Олександра , Ясінський Дмитро ,  Паршиков Михайло , Журавльов Вадим ,  Кепін  Владислав, Яловий Андрій , Шелюстенко Олександра.

         Серед учнів 10-11 класу було проведено правовий ринг . Команда учнів 10 класу " Оріон" та команда 11 класу  " 100 днів" у боротьбі за перемогу  показали прекрасні знання з різних видів  змагань правової тематики  " Зоряний час правознавців"  " Далі , далі , далі …" "Питання від Феміди" , " Павутина" , " Чорний ящик" ., " Впізнай історичну особу за описом ". Також учні розв"язували правові ситуації . Активні учасники : Швець Віталій , Замєтна Катерина , Згурська Анастасія , Ліпатова Наталія , Мороз Наталія  , Одарич Ангеліна ,  Присяжний Сергій ,  Здоровець Микита ,  вболівальники - Звєрєв Костянтин ,  Ващилін Олександр.

         Відбулася зустріч учнів 9 класу з депутатом сільської ради Павленко Анною Вікторівною , яка розповіла про справи молоді села та району , відповіла на ряд запитань. Учні уважно слухали і ставили запитання , які їх цікавили.

         Учні 6 класу  відвідали бібліотеку , ознайомилися з виставкою літератури з правових питань ,  поспілкувалися біля тематичного стенду " Конвенція про права дитини".

         Проведені заходи були направлені на виховання поваги до суспільства , поважного ставлення до держави , шанобливого ставлення до  закону , виховання правової культури учнів , поваги до особи та використання отриманих знань  у практичній роботі . Виховання в учнів почуття гордості за незалежність до українського громадянства , формування поваги  до прав людини , розуміння важливості їх дотримання - основна задача вчителя у проведенні Всеукраїнського тижня права.

         Серед працівників навчального закладу проведено бесіду з питань законодавства України та прав людини.

Переглядів: 812 | Додав: Andrei0312 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz